Servicii
10+ ANI DE EXPERIENȚĂ

Securitate electronica

Sisteme de alarmare efracție performante cu structura cablata sau wireless ce pot oferi independenta energetica pana la 7 ani

Sună-ne astăzi:

+40 754 881 662

ALARMARE LA EFRACTIE

sistem-de-alarmare-la-efractie-ajax-

In conformitate cu prevederile legilor in vigoare, adoptarea prezentelor masuri de securitate se realizeaza in baza Analizei de risc la securitate fizica. Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptarii masurilor de securitate ale obiectivului.

Rolul functional al sistemului de alarmare la efractie este de a detecta patrunderea in spatiile protejate a persoanelor neautorizate si de a sesiza starile de pericol din unitate.

Proiectarea unui sistem adecvat de securitate a locuintei sau afacerii necesita o anumita planificare.

Structura subsistemului de alarmare la efractie este alcatuita din: centrala de alarma cu tastaturile de operare, elementele de detectie, echipamentele de avertizare si semnalizare si alte componente specifice acestui tip de aplicatii.

Sistemul de alarmare impotriva efractiei realizeaza o supraveghere si comanda unica asistata de unitatea centrala, precum si alarmare (acustica, optica si pe linie telefonica) in scopul aplicarii in timp util a masurilor de securitate asigurate prin societatea de paza.

Detectia la efractie este realizata cu contacte magnetice, detectori de prezenta in infrarosu, detectori de prezenta in dubla tehnologie care pot fi insotiti de detectori cu functii speciale precum, detector de geam spart, detector de soc, detector de fum, bariere cu infrarosu, etc.

CONTROL ACCES

Echipa noastra va pune la dispozitie sisteme de control acces profesionale pentru securizarea accesului in intreprinderi, institutii sau zone industriale.

In zilele noastre control accesul este la mare cautare si necesar in majoritatea proprietatilor private.

Acesta avand rolul de a limita accesul persoanelor sau al autovehiculelor intr-o anumita zona si de a permite accesul doar angajatilor sau celor autorizati ce pot avea acces la informatii, cat si pentru a preveni eventualele jafuri.

Pentru identificare se pot folosi: utilizarea unui cod personal sau a unor carduri, identificare biometrica etc.

Utilizam echipamente la cele mai inalte standarde de securitate.

Serviciile noastre includ:
– Instalari sisteme de control acces
– Configurarea echipamentelor aferente
– Acces cu card de proximitate si de pontaj
– Sisteme de intrare cu PIN la usi
– Identificare biometrica
– Instalare yale electromagnetice

 

Serviciile noastre

ajax alarmare efractie

Sisteme de alarma

Buton panica

camera-supraveghere-exterior-hikvision-colorvu-ds-2ce12df8t-fsln_-2-mp_-lumina-alba-40-m_-2.8-mm_-microfon-removebg-preview.png

Camere de supraveghere

Soluții de acces

control acces Solutii complete

Sisteme tip videointerfon

Partenerii nostri

Sign in

Nu aveti un cont?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu
Home