Servicii

Automatizari porti batante

Sistemele de porti automate reprezinta cartea de vizita a oricarei case sau cladiri, ele fiind primul contact al unei persoane cu designul respectiv. Necesitatea unui astfel de produs a devenit din ce in ce mai mare din cauza aglomeratiei urbane care constituie o adevarata problema pentru multi dintre noi, devenind astfel mai agitati si mereu grabiti.

In acest context, Quick Electric Services recomanda sisteme automatizare porti, produse care nu influenteaza stilul si designul acestora, caracterizandu-se prin rezistenta sporita la efractie si durabilitate in timp.

Sistemele de deschidere porti batante sunt ideale pentru usi si porti ale locuintelor personale, dar si pentru spatii de birouri ori cladiri cu importanta arhitecturala sau istorica – unde fluxul de vizitatori este mare.

Portile electrice sunt fiabile si silentioase, calitati carora li se alatura avantajele unei instalari profesioniste. Un astfel de serviciu asigura un confort maxim si o durata lunga de viata.

Instalarea unui sistem de automatizare cu carcase din aluminiu nu schimba designul unei porti, indiferent de aspectul acesteia.

batanta

La portile din doua canate confectionate din metal, lemn sau pvc.

Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati lungimea si greutatea fiecarui canat si dimensiunea stalpilor de sustinere. Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.

Termenul de livrare este in medie de 10 zile lucratoare.
 

24 Luni

Desigur, serviciul de montaj este optional.
 

De ce automatizarea portilor batante este o alegere inteligenta?

Pe langa faptul ca ofera silentiozitate si nu afecteaza designul portilor, sistemul de automatizare porti batante are numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort:

  • design ergonomic;
  • carcasa din aluminiu rezistenta la ploi si zapezi;
  • sistem de deblocare pe manual, cu cheie – in lipsa tensiunii electrice;
  • se poate opta pentru actionare directa de pe telefonul mobil, indiferent de model sau tehnologie;
  • proiectate sa functioneze pe perioade lungi de timp;
  • durabile, utilizabile la orice temperatura a mediului fara a suferi deteriorari;
  • comanda se realizeaza cu telecomanda sau din telefon;
  • sistem de siguranta oferit de setul de fotocelule cu led ce impiedica inchiderea portilor in momentul traversarii.
Sign in

Nu aveti un cont?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu
Home