Servicii

Bariere de acces

Unele spatii private sau cai de acces nu permit intrarea oricarui vehicul, ori mai sunt situatii in care doriti sa tineti o evidenta sau sa controlati orice vehicul care patrunde in incinta unor societati, complexe rezidentiale sau parcari private.

Acest lucru este posibil daca utilizati barierele BFT de acces de la Quick Electric Services, care sunt folosite pentru a restrictiona, limita sau controla accesul persoanelor in anumite spatii.

Combinatia intre motorul electric al unei bariere si sistemul de parghii din interior reprezinta o solutie eficienta si usor de manevrat, indiferent de dimensiunile acesteia sau de tipul de alimentare. Sistemul permite timpi de inchidere si deschidere foarte scurti, miscarea bratului barierei de parcare fiind foarte precisa.

Specificatii tehnice bariere de acces

Barierele de parcare Quick Electric Services prezinta un sistem de deblocare cu cheie, foarte usor de utilizat. Sistemul de actionare are o protectie suplimentara ce blocheaza bratul la capetele de cursa, evitandu-se astfel accidente.

In cazul unei pene de curent bratul poate fi actionat cu usurinta si manual. Mecanismul cu arc din interiorul unitatii de actionare a barierei, asigura contra-balansul necesar indiferent de lungimea bratului.

In cazul modificarilor aduse la sistemul initial (prelungire sau scurtare brat, atasarea elementelor de protectie suplimentare, montarea accesoriilor) arcul poate fi reglat cu usurinta.

Toata suprafata barierei automata de parcare este tratata anticoroziv, fiind rezistenta la toate tipurile de intemperii. Carcasa barierei este realizata din foaie de otel zincat cu grosime de 2 mm, disponibila in culoare gri antracit, RAL 7015.

De ce barierele de acces parcare sunt o alegere sigura?

Pe langa faptul ca sunt usor de manevrat, barierele de acces auto au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va faca viata mai usoara:

  • actionare directa de pe telefonul mobil, indiferent de model sau tehnologie;
  • ofera confort si usurinta la actionarea ei;
  • sunt foarte usor de utilizat, nefiind nevoie de mult spatiu pentru montare;
  • motorul are unitate de comanda incorporata, are dimensiuni reduse si ocupa foarte putin spatiu;
  • fiabilitate ridicata, poate functiona non-stop;
  • prin instalarea unui kit GSM performant, se pot vizualiza deschiderile barierei in orice moment;
  • accesul se poate face restrictionat pe anumite ore din zi (util pentru societati comerciale).
Sign in

Nu aveti un cont?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu
Home