Servicii

DESPRE NOI

Quick Electric Services

Compania Quick Electric Install Services SRL Iași a fost infiintata la inceputul anului 2021 cu principal obiectiv: solutionarea problemelor de securitate si siguranta electronica din mediul rezidențial și business pe piata din Romania de EST.
Quick Electric Install Services este un integrator de sisteme de siguranta si securitate care ofera solutii la cheie si servicii de cea mai buna calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona solutiilor, pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

Ce iti oferim?

Societatea noastra activeaza in urmatoarele arii de activitate:

  • Automatizare porti / usi garaj / bariere auto
  • Sisteme supraveghere video rezidentiale
  • Sisteme de supraveghere video flote auto / microbuze / tir-uri / utilaje sapaturi / utilaje agricole
  • Sisteme detectie la efractie / fum / CO2 / dioxid de carbon / inundatie de tip rezidential
  • Automatizari de cuplare decuplare retea electrica / apa / gaz la diferite avarii
  • Sisteme control acces de tip rezidential
  • Instalatii electrice curenti slabi supraveghere video / detectie efractie / control acces.
  • Retealistica

Clientii Quick Electric Install Services SRL
Ne consideram un partener strategic care intelege clientii si nevoile lor, oferindu-le dintr-o singura sursa un pachet complet, incepand cu intelegerea nevoii de securitate, analizarea si conceperea solutiei, implementarea si exploatarea acesteia, finalizand cu intretinerea si mentinerea parametrilor de functionare ai solutiei la nivelul initial pe toata durata de exploatare. Fidelizarea clientilor este una dintre prioritatile noastre ca o recunoastere a bunei colaborari.

Echipa Quick Electric Install Services SRL
Numele QES se bazeaza si pe realizarile profesionale ale angajatilor precum si pe conduita acestora. Incurajam comunicarea, concurenta loiala si inovatia. Sustinem moral si financiar pregatirea angajatilor pentru a deveni cei mai buni in domeniu.

Furnizori de tehnologie
Fiind o companie independenta, am ales si continuam sa alegem cu griji furnizori de solutii si de echipamente, astfel incat sa dezvoltam relatii de afaceri deschise si cu avantaje reciproce orientate spre client.

Partenerii nostri

Sign in

Nu aveti un cont?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu
Home